AdBlue® livrat ambalat

Canistre 10 litri cu si fara palnie, canistre 20 litri cu si fara palnie, butoi 220 litri, cub 1000 litri
AdBlue®-Palet canistre 10 litri fara palnie
  60 can. x 10 litri/palet          600 litri/palet

1900 lei + tva

Comanda

AdBlue®-Palet canistre 10 litri cu cu palnie
   60 can x 10 litri/palet        600 litri/palet

2050 lei + tva

Comanda

AdBlue®-Palet canistre 20 litri fara palnie
40 can x 20 litri/palet         800 litri/palet

2200 lei + tva

Comanda

AdBlue®-Palet canistre 20 litri cu palnie
  40 can x 20 litri/palet       800 litri/palet

2350 lei + tva

Comanda

AdBlue®
Palet butoaie 220 litri Contine 4 but. x 220 litri Cantitate/palet 880 litri

3490 lei + tva

Comanda

AdBlue®
Container – 1000 litri

1940 lei + tva

Comanda

În prețurile produselor sunt incluse următoarele: transportul până în locația dvs. și ambalajul care va rămâne proprietate.

Pentru orice alte subdiviziuni de palet, va rugam să ne contactați.

AdBlue-Market.ro

Contactează-ne

Telefon: 0774 050 500; 0774 050 501
Email: office@adblue-market.ro

Email: comenzi@adblue-market.ro

AdBlue® este o soluție apoasă, pe bază de uree, pentru motoarele diesel cu sistem SCR(reducere catalitică selectivă, ex: bluetec), pentru reducerea noxelor. Aceasta soluție se adaugă în rezervorul special al mașinilor care folosesc aceasta tehnologie.

  Cel mai bun pret: bidon AdBlue 10L la canistra, butoi, container!

  adblue10L

    Adblue 10L este o soluție inovativă pentru a proteja motorul diesel al fiecărei marca de autoturisme. Fiecare proprietar de mașină, fie că vorbim de modelele noi de mărcile BMW, Audi sau Ford, fie că facem referire la modelele mai vechi de mașini de la Seat, Peugeot, Volvo sau Toyota, trebuie să fie preocupat de performanța mașinii sale. Iar acest lucru este posibil, folosind adblue 10L de la AdBlue-Market.ro, specialiști în protejarea motoarelor diesel.
    Majoritatea oamenilor echivalează uzura și depunerile motorului cu o defecțiune bruscă și catastrofală a motorului, care te lasă blocat pe drum. În realitate, uzura și depunerile sunt mai susceptibile de a cauza pierderi de cai putere și eficiență redusă a combustibilului în timp. Iată cum funcționează și ce puteți face în acest sens. Pentru ca motorul dumneavoastră să producă cai putere maximă, camera de ardere trebuie să se etanșeze complet în timpul curselor de compresie și ardere.

    Uzura și depunerile pot împiedica etanșarea supapelor sau a inelelor pistonului, permițând gazelor sub presiune să iasă din camera de ardere, ducând la pierderea de cai putere. Dacă o parte din presiunea creată în timpul curselor de compresie și ardere se pierde din cauza supapelor și a segmentelor de piston care nu se etanșează complet, motorul va suferi pierderi de cai putere. În timp, depunerile sau uzura supapelor pot împiedica închiderea completă a supapelor, interferând cu o etanșare bună.
    De asemenea, uzura poate interfera cu funcționarea corectă a supapei, perturbând fluxul optim de combustibil/aer. iar pentru a reduce aceste probleme, cu atât mai mult cu cât se vorbește din ce în ce mai mult de produse ecologice, produce pentru sustenabilitatea mediului, folosind adblue 10L veți prelungi viața motorului diesel, iar noxele nu vă vor mai da bătăi de cap atunci când mergeți cu mașina la verificarea periodică anuală.

  Ai o mașină cu motor diesel? Cumpără adblue 10L!

  adblue bidon

    Adblue 10L înseamnă performanță, protejare și siguranță. Acestea sunt cele mai importante caracteristici de fiecare dată când, o dată cu achiziția unei mașini diesel, veți afla că aveți nevoie de adblue 10L. Iar pentru un produs de calitate pe bază de uree, un produs certificat și care să se potrivească pentru mai multe tipuri de autoturisme, alege cu încredere produsele de la AdBlue-Market.ro.
    Multe mașini diesel moderne care au euro șase, adică îndeplinesc cele mai recente standarde de emisii, utilizează un fluid adblue bidon. Astfel, substanțele toxice vor fi reduse vizibil. Ai o mașină cu motor diesel, atunci trebuie să folosești Adblue bidon pentru a scădea gazele toxice care ies pe țeava de eșapament. Nu este un produs toxic, mirosul este uneori insesizabil.

    Adblue ajută la reducerea emisiilor de oxizi de azot, de la evacuarea mașinii tale. Sunt limite stricte privind cantitatea de noxe care poate fi emisă legal. Aceste emisii sunt de fapt niște produse care rămân după ardere. În interiorul motorul are loc acest proces și este absolut necesar pentru a produce puterea de a conduce o mașină. Astfel de emisii au fost legate de tot mai multe persoane care acuză alergii, iar gazele de eșapament înrăutățesc starea lor de sănătate.
    Deși o mașină produce uneori prea puține noxe, gândește-te acum câte mașini cu motoare diesel sunt doar în localitatea ta, în cartierul tău. Situația trebuie privită în ansamblu, nu raportându-ne la o singură mașină. Cum societatea modernă se îndreaptă tot mai mult către protejarea mediului, pentru a avea în fiecare zi un aer mai sănătos, atunci și produsele pentru mașini în conformitate.

  Este avantajos să aleg adblue bidon?

  adblue canistra

    Adblue bidon a fost creat pentru proprietarii de parcuri auto, acolo unde există mult mai multe mașini cu motoare diesel, iar întreținerea acestor pentru a fi în conformitate cu normele legale de emisie a noxelor a făcut necesară optimizarea costurilor. Adblue bidon și adblue canistra au fost gândite astfel încât să se obținută un raport bun calitate-preț, în cazul în care aveți mai multe autoturisme cu motoare diesel.
    Deși rezervoarele sunt umplute la fiecare șase luni în timpul întreținerii, rata la care mașinile folosesc adblue variază în funcție de cât de economic sunt conduse, de dimensiunea motorului și de kilometrajul total/mediu. Tratamentul motorului diesel cu adblue canistra va fi injectat în gazele de eșapament și poate filtra mai mult de 90% din emisiile de gaze nocive ale oxidului de azot în abur și azot, rezultând mai puțină poluare. Este indicat să faceți verificarea și completarea cu lichid la un service.

    De ceva ani, problemele mediului sunt în atenția fiecărui producător de mașini, preocupat de calitatea mașinilor produse, astfel încât să fie în conformitate cu normele aflate în vigoare. În orice țară din lume se găsesc modalități de a reduce constant emisiile de gaze de pe țevile de eșapament. Unul dintre obiectivele principale este reducerea la minimum a emisiilor de oxizi de azot, iar acum adblue canistra ajută din plin.
    Folosind adblue nu se mai poate face o diferență distinctă între un motor de la o mașină veche și un motor diesel de la o mașină nouă. Ceea ce însemnă un mare avantaj. La AdBlue-Market.ro am înțeles necesitatea de a avea cantități mai mari din acest lichid și am gândit produse specifice. Actualizăm constant stocurile, iar în prețurile prezentate pe site am inclus și prețul transportului și al ambalajelor care vă rămân dumneavoastră.