AdBlue® livrat vrac

Rog selectați județul pentru care doriți oferta de preț

Comandă minimă 800 litri

AdBlue® este o soluție apoasă, pe bază de uree, pentru motoarele diesel cu sistem SCR(reducere catalitică selectivă, ex: bluetec), pentru reducerea noxelor. Aceasta soluție se adaugă în rezervorul special al mașinilor care folosesc aceasta tehnologie.

AdBlue-Market.ro

Contactează-ne

Telefon: 0774 050 500; 0774 050 501
Email: office@adblue-market.ro

Email: comenzi@adblue-market.ro

AdBlue® este o soluție apoasă, pe bază de uree, pentru motoarele diesel cu sistem SCR(reducere catalitică selectivă, ex: bluetec), pentru reducerea noxelor. Aceasta soluție se adaugă în rezervorul special al mașinilor care folosesc aceasta tehnologie.

  Redu emisiile de noxe cu AdBlue vrac. Livram in cantitati mari!

  adblue vrac

    AdBlue vrac reprezintă o utilizată pe scară largă în industria de transport și în sectorul auto. Aceasta este o soluție apoasă care conține uree de înaltă puritate și apă demineralizată. AdBlue vrac este disponibil în cantități mari și este adesea livrat în rezervoare sau containere special concepute pentru a facilita stocarea și manipularea eficientă. Utilizarea AdBlue vrac este esențială pentru vehiculele diesel echipate cu sisteme de reducere a emisiilor.
    AdBlue vrac este introdus în catalizatorul SCR al vehiculului, unde substanțele sale active ajută la transformarea oxizilor de azot din gazele de eșapament în azot și apă, sub formă de reacții chimice controlate. Aceasta contribuie semnificativ la reducerea emisiilor poluante și la protejarea mediului înconjurător. Avantajul principal al utilizării AdBlue vrac de la AdBlue-Market.ro este economia de costuri pe termen lung. Achiziționarea AdBlue în vrac reduce prețul per litru, în comparație cu achiziționarea de soluție AdBlue împachetată în recipiente mai mici.

    De asemenea, utilizarea AdBlue vrac elimină riscul de a rămâne fără aditiv în momente critice sau în timpul călătoriilor lungi, deoarece se poate reumple rezervorul de solutie adblue atunci când este necesar. Pentru a menține sistemul AdBlue și vehiculul diesel în condiții optime, este important să respectați întreținerea regulată. Verificați nivelul de solutie adblue și asigurați-vă că este întotdeauna suficient pentru a funcționa corect. Efectuați revizii periodice ale sistemului de reducere a emisiilor și înlocuiți componentele necesare conform indicațiilor producătorului.
    Pe lângă verificarea AdBlue, asigurați-vă că efectuați și întreținerea regulată a vehiculului diesel în general. Schimbați uleiul și filtrele conform programului de întreținere recomandat, verificați starea bateriei, a sistemului de răcire și a altor componente importante. O întreținere corectă va contribui la prelungirea duratei de viață a vehiculului și la menținerea performanțelor optime. Adblue vrac este un aditiv esențial pentru motoarele diesel.

  Modalități de achiziționare a adblue vrac

  solutie adblue

    AdBlue vrac poate fi achiziționat de la furnizori specializați în materiale pentru vehicule diesel. Acești furnizori oferă opțiuni de livrare în rezervoare sau containere adaptate, care facilitează stocarea și manipularea adecvată a adblue vrac. Este recomandat să alegeți un furnizor de încredere, care livrează produse de calitate și respectă normele de siguranță. Pentru cei care preferă solutie adblue împachetată în recipiente mai mici, aceasta este disponibilă în magazine specializate în piese și accesorii auto.
    Este important să verificați eticheta și să vă asigurați că această solutie adblue îndeplinește standardele de calitate și specificațiile recomandate pentru vehiculul dumneavoastră. Indiferent de opțiunea de achiziționare aleasă, asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului privind manipularea și depozitarea corectă a adblue vrac. Respectarea acestor indicații va asigura păstrarea calității AdBlue și funcționarea eficientă a sistemului de reducere a emisiilor. O solutie adblue este un aditiv vital pentru motoarele diesel, în special pentru cele care trebuie să respecte normele de emisii stricte.

    Prin injectarea soluției AdBlue în sistemul de evacuare, înainte ca gazele de eșapament să intre în catalizatorul SCR, se activează procesul de reducere a emisiilor nocive. Această soluție, compusă din uree și apă, este esențială pentru transformarea oxizilor de azot în substanțe nepericuloase pentru mediu. Utilizarea de solutie adblue aduce numeroase beneficii. Prin reducerea emisiilor poluante, aceasta contribuie la menținerea unui mediu mai curat și la protejarea sănătății oamenilor. De asemenea, soluția adblue îmbunătățește performanța motorului, ajutând la optimizarea consumului de combustibil și la creșterea eficienței energetice.
    Este important de menționat că soluția adblue trebuie utilizată în conformitate cu recomandările producătorului vehiculului. Verificarea regulată a nivelului de adblue și reumplerea la momentul potrivit sunt aspecte esențiale pentru a asigura funcționarea corectă a sistemului de reducere a emisiilor și pentru a evita problemele asociate cu lipsa sau utilizarea necorespunzătoare a soluției.

  Avantajele utilizării de solutie adblue în vehiculele diesel

  aditiv adblue

    Solutie adblue pentru vehiculele diesel aduce numeroase avantaje. Unul dintre acestea este reducerea semnificativă a emisiilor de oxid de azot, care sunt poluante și pot contribui la deteriorarea calității aerului și la probleme de sănătate. O solutie adblue ajută la transformarea NOx în azot și apă, care sunt substanțe inofensive. Un alt avantaj al utilizării de aditiv adblue este conformitatea cu normele de emisii. În multe țări și regiuni, vehiculele diesel trebuie să respecte standardele stricte privind emisiile poluante, iar utilizarea de aditiv adblue contribuie la îndeplinirea acestor cerințe.
    Astfel, proprietarii vehiculelor pot fi siguri că se conformează legilor și reglementărilor în vigoare. În plus, utilizarea de solutie adblue poate avea un impact pozitiv asupra performanței vehiculului. Prin reducerea emisiilor poluante, motorul poate funcționa eficient și poate obține performanțe mai bune. De asemenea, utilizarea aditivului poate contribui la creșterea duratei de viață a sistemului de evacuare și a componentelor asociate.

    Pentru a menține sistemul adblue și vehiculul diesel în condiții optime, este important să respectați întreținerea regulată. Verificați nivelul de AdBlue și asigurați-vă că este întotdeauna suficient pentru a funcționa corect. Efectuați revizii periodice ale sistemului de reducere a emisiilor și înlocuiți componentele necesare conform indicațiilor producătorului. Pe lângă verificarea de aditiv adblue, asigurați-vă că efectuați și întreținerea regulată a vehiculului diesel în general. Schimbați uleiul și filtrele conform programului de întreținere recomandat, verificați starea bateriei, a sistemului de răcire și a altor componente importante.
    O întreținere corectă va contribui la prelungirea duratei de viață a vehiculului și la menținerea performanțelor optime. În plus, în cazul unor probleme sau întrebări referitoare la sistemul adblue sau la vehiculul diesel în general, este recomandat să consultați un specialist sau să contactați dealerul autorizat. Aceștia vor avea experiență și cunoștințe specifice pentru a oferi suport și soluții adecvate.